Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

L’organització, creada com a associació a l’agost del 2009, es va fundar amb l’objectiu principal de difondre i salvaguardar les cultures dels països Mediterranis, sense distinció de temes religiosos o polítics.

Des de llavors ha participat en trobades interculturals a França, Grècia i el Marroc i compte entre els seus membres a països com Algèria, França, Grècia, Israel, Itàlia, el Marroc, Palestina, Tunísia, i Turquia.

En 2011 va crear el GPE Gran Premi d’Espanya d’activitats artístiques relacionades amb l’escena com a teatre, música, dansa, i formació en col·laboració amb la FTAO (Federació de teatre d’Andalusia Oriental) la ZETA (Confederació Espanyola de Teatre Amateur) i el CNAE (Centre Nacional Aita Espanya).

En 2015 va crear el Fòrum d’associacions socioculturals, bàsicament al voltant del teatre, la música, la dansa i el circ, a fi de posar en comú experiències i metodologies de treball utilitzades per associacions espanyoles, amb la finalitat de poder traduir i divulgar a altres països aquestes metodologies, l’acte d’intercanvi d’aquest primer Fòrum, es va realitzar durant l’assemblea general d’Ars Mediterrània a Barcelona, al juny del 2016.