Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

CONCERT DE PIANO I CLARINET

Ateneo de Madrid

a càrrec del Dúo Codina-Buch: Oriol Codina Sucarrats (clarinete) i Eudald Buch Torrents (piano)

PROGRAMA

Recital de Clarinet i Piano.

  • Johannes Brahms. Sonata nº1 en Fa menor

Allegro apassionato

Andante un poco adagio

Allegreto grazioso

Vivace

  • Claude Debussy. Première Rhapsodie
  • Johannes Brahms. Sonata nº2 en Mi bemoll Major

Allegro amabile

Allegro apassionato

Andante con moto

CURRICULUM

Oriol Codina Sucarrats, Clarinet

Es gradua al Conservatori Superior del Liceu l’any 2010 amb primer premi de música de Cambra. Continua els estudis al Conservatori de Niça amb Michel Lethiec i  seguidament a l’Accademia di Santa Cecilia di Roma amb Alessandro Carbonare. Actualment és professor al Conservatori Professional de Música de Vic.

Ha rebut Classes Magistrals de destacats solistes internacionals i ha participat al Festival Pau Casals. Ha estat guardonat als Concursos de Música de Cambra de Castellterçol i l’Arjau i becat per de l’Associació d’Intèrprets d’Espanya.

Ha tocat en l’Orquestra del gran Teatre del liceu, l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Orquesta Clásica Europea i la JONC, dirigit per Daniel Oren, Karl Anton Rickenbacher, Josep Pons, Antoni Ros Marbà, Josep Caballé, Edmond Colomer, etc. a més d’enregistrar per als segells Solfa Records i Deutsche Gramophon.

Com a solista ha actuat amb diferents orquestres i també en directe per TV3 i Catalunya Ràdio. A més ha actuat en diverses formacions de cambra arreu de l’estat espanyol a França i a Itàlia i ha estrenat obres d’autors com Alain Fourchotte i Josep Maria Guix.

Eudald Buch Torrents, Piano

Nascut a La Garriga el 1997, va estudiar piano, clarinet i orgue a l’Escolania de Montserrat. Va finalitzar els estudis de Grau Professional de piano al Conservatori de Vic amb Joan Ribé i va cursar el batxillerat musical en l’especialitat de piano a la Chetham’s School of Music a Manchester. Actualment és alumne de la classe de Vladislav Bronevetzky a l’ESMUC. També ha rebut consells de Christian Blackshaw, Jacques Rouvier, Edith Fischer, Maria Jesús Crespo i Albert Attenelle.

Ha tocat en festivals com Hellens Music Festival, The International Holland Music Sessions i Chetham’s Piano Summer School i ha actuat en directe a per a la BBC. També ha obtingut diversos premis, com ara el primer guardó del XII Premi d’Interpretació Musical de Girona, el primer premi del concurs Arjau i el segon premi al 44è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya. Ha tocat com a solista amb l’Orquestra de Cambra de Vic i la Chetham’s Symphony Orchestra.