Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

Formulari de reserva

SINOPSI:

Aquest espectacle és el resultat dels màgics avatars del món del Teatre. L’any 1990 es va estrenar a Madrid la meva obra “Nits d’amor efímer” Consisteix en tres textos dramàtics units per la temàtica i el context, la nit, la ciutat, la trobada casual d’una dona i un home desconeguts i estranys. Obres pensades amb el cor, escrites amb ofici i engendrades en l’experiència. Mai he sabut els que volen els crítics, ni els poderosos de la cultura i menys encara el públic, solament ofereixo el que sóc i el que tinc. La meva veritat. Amb un somriure seu jo em faig més persona. La meva única aspiració és fer-los sentir i pensar.

(Paloma Pedrer)

LA NOSTRA PROPOSTA:

Siguem nens, no perdem la capacitat de sorprendre’ns, siguem nens també en l’amor. No tinguem por de l’efímer, gairebé totes les millors coses de la vida són efímeres. Hi ha mirades que duren un segon, però que ens acompanyen tota la vida. Hi ha abraçades breus que encara són capaces de donar calor molts hiverns després. Hi ha petons, hi ha petons efímers que romanen en la memòria com a gravats a foc.
Deixem espai per a la sorpresa, per al misteri, per a l’aventura. Apaguem, encara que sigui un segon aquests aparells que ens connecten al virtual i ens allunyen del real. Aixequem els ulls de la pantalla. Encenguem la pell, recuperem el radar del sensible, tornem a posar la mirada al nivell de l’humà. No confonguem l’efímer amb el banal. En aquesta societat líquida hem de recuperar les ganes de xopar-nos, de fer la nostra mirada i la nostra pell permeables als sentiments, encara que siguin efímers. Siguem nens…, sobretot en l’amor.

(Teatre EstudioBalagán“)

REPARTIMENT

DE LA NOCHE AL ALBA

Vanesa: Día del Sol.
Mauro: Iván Damas
Yonki: Daniel Huerga
Ramón: José Luis Checa-Ponce

SOLOS ESTA NOCHE

Carmen: María José Jericó
José: Hugo Galán.

LA NOCHE DIVIDIDA

Sabina: María Ondaro.
Adolfo: Daniel Huerga
Jean Luc: Hugo Galán.

*****************************

Vestuario: Taller Teatro “Balagán”
Iluminación y Sonido: Alberto Mayoral
Video y Fotografía: Miguel de Juan
Escenografía: Antonio Merino

Dirección: José Luis Checa-Ponce.

amb la col·laboració de

Diputació de Girona