Taller de Pintura 2017-09-19T10:43:48+00:00
 

TALLER DE PINTURA 2017/2018

Dibuix, oli, aquarel·la, .. aquestes seran les tècniques que podràs treballar sota el mestratge de Pilar Codera.
Tot això en un ambient relaxat i amè per poder expressar la creativitat i l’art.
Dimarts de 18.30 – 20.30.
Mensualitat 45€ (els socis del Cercle tindran un preu especial bonificat)
 Quant a les tècniques al llarg del curs de les classes de dibuix, aquarel·la, acrílic i oli comprenen:
 • Iniciació del Dibuix utilitzem les tècniques de grafit, carbonet, sèpia, sanguina i llapis de colors. Realitzant dibuixos del natural (Bodegó) i de làmina.
 • En Aquarel·la usarem i coneixerem les tradicionals pastilles aquarelables que permeten fondre i aconseguirem resultats efectistes en poc temps, una els llapis aquarelables que permeten donar sensació de dibuix a l’aquarel·la, aquarel·les líquides amb molta més intensitat de color, i els retoladors aquarelables que permeten poder treballar a qualsevol moment i lloc obtenint uns resultats professionals.
  • Aprendrem a fondre en humit i treballar sobre paper sec.
  • També aprendrem a conservar els blancs gràcies al emmascarador.
 • En Acrílic aprendrem a utilitzar els colors primaris per poder aconseguir tota la gamma de colors secundaris i terciaris, creant un ampli Cercle cromàtic.
  • La tècnica de l’Acrílic permet un assecament ràpid i la utilització de l’aigua com a dissolvent fa d’ella una tècnica neta i d’acabat professional. Tècnica utilitzada per artistes del Segle XX es considera la tècnica que competeix amb l’oli.
 • En l’Oli tècnica tradicional que s’ha utilitzat des del Renaixement, és la tècnica clàssica que permet treballar en humit, permetent el fos de colors, i la realització de tota la gamma cromàtica amb els colors primaris.
  • S’utilitza com a dissolvent derivats del aiguarrás..

Itinerari del curs.

Quan algú s’inicia en el curs de “pintura” del Cercle Català tindrà una atenció personalitzada en un ambient agradable.

L’alumne que s’incorpora al nostre curs trobarà la possibilitat de conèixer totes les tècniques, i després decidir per aquella que més li agradi per realitzar les seves creacions.

Si l’alumne que s’incorpora, ha pintat amb anterioritat, la professora li orientarà i aconsellarà per posar-se al dia i guiar-li en els treballs que sempre són personals i individuals.

A final de Curs sempre es fa una exposició amb els treballs finals dels alumnes, és una manera d’observar l’obra des d’un punt de vista diferent i presentar els treballs en públic.

Inscripcions Curs 2017-2018

Pots realitzar la teva preinscripció en aquest formulari.

Al llarg de setembre contactarem amb tu per confirmar-te horaris, aclarir dubtes -materials, metodologia, ..- i fer la domiciliació del pagament de les quotes del curs.

Fotografies del Taller de Pintura