Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

El Cicle Gaudí és un projecte que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, la Generalitat de Catalunya  i la Fundació Víctor Grífols i Lucas. Constitueix una xarxa estable de sales a Catalunya que porta 10 pel·lícules catalanes a l’any, una cada mes, a quasi una vuitantena de poblacions de tot el territori i ara també a Madrid a través del Cercle Català. Arriba allà on els ciutadans no tenen un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.

Sinopsi:

Cocó, de vuit anys, no encaixa amb les expectatives de la resta i no entén per què. Tots al seu al voltant insisteixen a anomenar-lo Aitor però no es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres. La seva mare Ane, (Patricia López Arnaiz), sumida en una crisi professional i sentimental, aprofitarà les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa materna, on resideix la seva mare Lita (Itziar Lazkano) i la seva tia Lourdes (Ane Gabarain), estretament lligada a la cria d’abelles i la producció de mel. Aquest estiu que canviarà les seves vides obligarà aquestes dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se als dubtes i temors. I sobretot, Ane a ser per fi honesta amb si mateixa.

Guanyadora de l’Os de Plata a la millor interpretació al Festival de Berlín
Guanyadora de la Bisnaga d’Or a la millor pel·lícula espanyola, la Bisnaga de Plata a la millor interpretació femenina de repartiment i el Premi Feroz Puerta Oscura al Festival de Málaga

Direcció i Guio: Estibaliz Urresola Solaguren

Repartiment:

NO RECOMENADA PER A MENORS DE 7 ANYS I RECOMENADA ESPECIALMENT PER AL FOMENT DE LA IGUALTAT DE GÈNERE.

COMPRA D’ENTRADES CLICANT AQUÍ

Coorganitza:

Amb la col·laboració de:

Entitat adherida a:

Comparteix amb les teves xarxes!