Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

12:00H Musical infantil “Mañana” adaptació teatral d’Annie, el musical. Direcció, escenografia i vestuari: Andrea Hermoso a càrrec del Taller de Teatro Colegio Fray Luis de León.

12:45H Gala màgica a càrrec de Ilusionistas sin fronteras.

Festival solidari a favor de l’associació ASPACE.

Confederació ASPACE és una entitat sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que agrupa les principals entitats d’Atenció a la Paràlisi Cerebral de tot Espanya. Amb implantació a les 17 comunitats autònomes, les més 80 entitats que integren Confederació ASPACE compten amb prop de 18.000 associats, principalment persones amb paràlisi cerebral, familiars i amics, amb més de 4.500 professionals i prop de 1.600 voluntaris treballant en 230 centres d’atenció directa .

Tots els serveis i programes que es realitzen des Confederació ASPACE es basen en criteris de qualitat, per tal de proporcionar a les persones amb paràlisi cerebral l’atenció que necessiten per assolir els màxims nivells de desenvolupament personal. Aquesta atenció l’entenem de manera integral, intervenint en els diferents aspectes que incideixen en aquestes persones. Més informació.

 

Comparteix amb les teves xarxes!