Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sobre la Conferència-Performance:

La creadora i performance Rosa Vendrell Miret ha tingut la sort de conèixer la Neus Català i fer-li companyia en diferents ocasions a la residencia d’Els Guiamets on va viure els darrers anys de la seva dilatada vida. Allà ha organitzat una sessió de Lectures en Veu Alta en el marc del FESTIVAL EVA i un recital del cantautor Paton Soler en actes adreçats a totes les persones que vivien amb ella. També ha aconseguit que el retrat de la Neus Català llueixi al saló de plens de l’ajuntament de Subirats des del 2015 (Any Neus Català).

A la conferencia també apareixen altres personatges que han destacat per la seva lluita per les llibertats, com Conxita Granger, la Frederica Montseny, l’Associació de Dones del 36 o la Montserrat Roig, considerada la “mare” de les deportades.

La meva vida és una pel·lícula en blanc i negre, però al final hi surten les roses. Neus Català

La conferència és un cant a la vida i a la resiliència humana per sobreviure…

Sobre Rosa Vendrell:

De familia pagesa i nascuda a Sant Pau d’Ordal l’any 1963, la ràdio va ser la primera passió/vocació/treball professional durant 15 anys. La creativitat va anar creixent al ritme dels programes creats i presentats a emissores com Ràdio Vilafranca, Catalunya
Ràdio, COM Ràdio i Ràdio-4. Llicenciada en Comunicació Audiovisual (UAB) el 1996.

Té el certificat de professionalitat de tècnica de Promoció d’Igualtat de Gènere, i aquesta mirada lila s’aplica a totes les seves creacions: passejades guiades, concerts, tallers, libres, conferències i espectacles culturals.

Organitzadora i comunicadora singular i atrevida, cuida tots els detalls i sempre sorprèn: passejades en nits de lluna plena; concerts entre bosc i vinyes; tallers de Comunicació amb Mirada de Gènere; conferències de persones expertes al celler de casa seva; articles d’opinió…

Viatgera i aventurera, ha autoeditat el llibre Algèria sense pors i després de 5 anys de Memòries Líquides, ha autoeditat Enlaira les ales, on la memoria de les bugaderes és el primer capítol del llibre, seguit d’articles d’opinió, relats i un recull de cites d’autores.

Entitat adherida a:

Amb el suport de:

Comparteix amb les teves xarxes!