Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “PRIMERES PERSONES” DE MONTSE GUIU A CÀRREC DE L’AUTORA. EMMARCAT DINS LA SETMANA DE L’ASSOCIACIONISME CULTURAL DASC2024.

Una persona fenomenal -com totes les persones que se senten estimades- està a punt de perdre’s els millors anys de la seva vida i de la vida del seu entorn perquè una malaltia capriciosa ha fet acte de presència. Sense tumults, sense escarafalls ni soroll, la malaltia s’ha presentat per transformar l’entorn i provocar que les energies positives s’accelerin. Com a resposta a la injustícia hi haurà qui necessiti experimentar episodis de ràbia, de rauxa, i compaginar-los amb la recerca de nous gustos, de vegades sense criteri, amb la voluntat de cremar -ho tot.
Parelles rebutjades, nous amants, cossos per descobrir i per amorosir.
Si aquesta novel·la narrés només la mort d’un ésser estimat i com la seva progressiva pèrdua fa evolucionar el seu cercle més íntim, seria una novel·la més en tractar de la pugna entre les presències i les absències. Una més. Però, ‘Primeres persones‘ no és una novel·la més. Perquè està edificada damunt un estil contundent, sense concessions als personatges, i va directament a través dels diàlegs a conquerir la nostra atenció. Fer-li un forat a les nostres biblioteques i al nostre cor és fer-li un favor a la narrativa apressada, cruel i dura, com la vida que portem en aquest segle XXI.

Amb el suport de:

Amb el suport de:

Som una entitat adherida a:

Comparteix amb les teves xarxes!