Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

Presentació i recital poètic De viva voz. Antologia del grup poètic Los Bardos .

Primeros pasos hacia… DE VIVA VOZ. Antologia del Grupo Poético Los Bardos.

Després de diverses presentacions d’aquesta antologia des de la seva publicació l’abril passat, els recitals i debats poètics, Los Bardos tornen en aquesta trobada a la Biblioteca del Cercle Català de Madrid per presentar l’antologia parlant des d’un aspecte molt important en la vida de cada artista: el seu origen poètic. Com va néixer la poesia en cadascun dels autors, així com el desig de l’editor José María de la Torre a impulsar la poesía a través d’Ediciones de la Torre.
En aquesta trobada intervindran l’editor de l’antologia José María de la Torre; l’autora antologada Conchy Gutiérrez Blesa en nom dels seus companys poetes i la antóloga Marina Casado per tractar la temàtica de l’origen del poeta. Els acompanyarà la parella poètica, Los peligros, composta per Sergio C. Fanjul i Liliana Perillo, en representació dels poetes que han recolzat l’obra Los Bardos.

Autors:

María Agra-Fagúndez, Débora Alcaide, Marina Casado, Rebeca Garrido, Alberto Guerra, Alberto Guirao, Conchy Gutiérrez Blesa, L. Arnáiz, Andrés París, Francisco Raposo, Eric Sanabria i Andrea Toribio.