Golf2016-12-16T08:55:31+00:00

Secció de Golf  “ H 7“

L’esperit del joc del Golf.

A diferència de molts esports, el Golf es juga en la seva major part, sense la supervisió d’un àrbitre o d’un jutge, el Golf es basa en la integritat de l’individu per mostrar respecte als altres jugadors i a respectar les Regles. Tots els jugadors han de comportar-se disciplinadament, demostrant cortesia i esportivitat en tot moment, independentment del competitius que puguin  ser.

Possibilitats del joc del Golf. 

En ser una activitat a l’aire lliure, és de per si mateix, una font de salut, i es pot practicar des de primerenca edat fins a edats avançades. Com a activitat de manteniment físic i mental és molt aconsellable i com a esport competitiu és molt gratificant. Gràcies a el “HANDICAP” (nivell de joc del jugador), un jugador novell té la possibilitat de guanyar un torneig jugant al costat de professionals del Golf.

El GOLF en el CERCLE:

A l’octubre de 2005, va començar la marxa de la Secció de Golf dins de l’Agrupació Esportiva de l’Entitat, actualment som 49 practicants, dels quals el 80% som sènior (més de 55 anys).
El nostre grup o Secció Esportiva, té l’àlies de “ferro 7“ (pal de joc intermedi amb el qual es comença a practicar per ser eficaç i donar confiança).
Des del 2006 celebrem dos tornejos propis: el de “FESTA MAJOR” a l’abril i “LA COPA DE NADAL” al desembre, amb trofeus per a Dames i Homes.

Aquesta Secció de Golf, ofereix:

  • Accedir a cursos de formació i manteniment de qualsevol nivell.
  • Organitzar partides per a la pràctica del golf qualsevol dia de la setmana.
  • Beneficiar-se de descomptes en els camps que tenim acords: Centre Nacional de la RFEG, Club Les Alzines de Boadilla a Madrid, Palacio del Negralejo en Sant Fernando, Golf Jardí d’Aranjuez i Club de Golf d’Aranjuez i El Encín Golf d’Alcalá d’Henares en la Comunitat de Madrid.
  • Participar en els torneig que organitzi el Club i possibilitar l’assistència en altres tornejos.
  • Sortides organitzades a camps fora de Madrid.

Tramitació de llicències esportives i gestions federatives.

Responsable Josep Mª Sambola, Cercle Català de Madrid