La Mar Rosa Molera, guanyadora del Concurs Literari Sant Jordi 2022 del Cercle Català de Madrid i per tant representant del Cercle al Concurs Europeu organitzat per les Comunitats Catalanes Europees de la FIEC (Federació Internacional de Entitats Catalanes) ha guanyat la final europea en la categoria de RELAT CURT. Sabrina Martínez del Casal Català de Lausana ha guanyat el concurs europeu en la categoria de NARRACIÓ. Enhorabona a ambdues!

Felicitar també la Rosa Campmany Font guanyadora del nostre Concurs a Madrid, i digna representant del Cercle en la categoria de Narració. Tant les obres guanyadores com els finalistes europeus seran publicats al web del Cercle Català de Madrid.

El jurat europeu ha estat format per Gemma Pasqual, Xavi Coral i Laia Fàbregas. Les guanyadores de la final europea seran premiades amb un curs d’Escriptura Creativa, i els finalistes podran participar del taller “Imagina i escriu”, cortesia de Laboratori de Lletres

D’altra banda, avui Dia Internacional de la Catalunya Exterior, s’ha lliurat també el premi del Concurs de Cartell commemoratiu d’aquesta diada. La guanyadora ha estat la Lourdes Masclans resident a Cantàbria.

Moltes gràcies a tots els participants i enhorabona a les guanyadores!

[Cartell guanyador del Concurs de Cartells de la Diada Internacional de la Catalunya Exterior:]

©LourdesMasclans – Cantàbria