El Proper dia 3 de juliol, a les 19h, els autors de ‘Humanitas’ estaran presentant aquesta nova edició del llibre en castellà al Cercle Català de Madrid

L’exemplar, que es defineix com “el llibre que haurien escrit Yuval Noah Harari i Eckhart Tolle a quatre mans”, està coeditat per Open Prisma i La Paràbola Edicions.

Sobre els autors Xavier Ginesta és doctor en Electrical Engineering per la Universitat de Nova York i fundador de Voxel, empresa amb seu a Barcelona líder mundial en facturació i pagament electrònic al sector turístic. Entre les seves passions destaca l’afany per contribuir a la construcció d’un món més conscient, cosa que s’expressa a través del seu vinculació amb la Fundació Capitalisme Conscient, de la qual va ser director general a l’any 2019 Sergi Torres és una de les veus més reconegudes de la nova consciència i la espiritualitat. Conferenciant i escriptor, ofereix moltes xerrades i tallers que conviden a anar més enllà de les nostres creences per retrobar la veritable naturalesa de l’univers de l’ésser humà.