Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

 

 

El Coro de Cámara “Jesús Casas” dirigits per Rucadén Dávila, els convida al Concert de Nadal que se celebrarà en el Cercle Català el 16 de desembre de 2017, a les 18 h.

Recorrerem a través de cançons populars i tradicionals Catalunya, Aragó, Canàries, País Basc, Astúries, Argentina, Estats Units i altres llocs del Món. Ens acostàrem al Nadal amb la música d’ahir, avui i de tots els temps.

El Cor de cambra Jesús Casas, va formar part en el seu moment de la Coral Tramontana del Cercle Català de Madrid. Integrat per veus femenines, es va crear com a Associació en 2008, sent la seva raó de ser la interpretació i difusió de la música coral , amb adaptacions de diversos temes concebuts expressament per a aquesta Coral. D’altra banda destaquem la labor social del Cor de cambra Jesús Casas en la participació en diferents residències de majors, Centres de Dia i en actes solidaris. Així mateix ha actuat al Centre Cultural Galileu, que fins a Juny de 2017 ha estat la seu d’assajos de la Coral.

Aquest Cor ha ofert concerts didàctics en diversos centres escolars. També el Cor de cambra Jesús Casas ha participat com a cor pilot en el curs d’adreça coral de la Fundació Mozart, impartit pel professor Juan Mª Esteban del Pou, amb la “Missa de Pescadors” de G. Fauré i A. Messager.

Ha estat dirigit per Mercedes Sastre durant la seva marxa en el Cercle Català, i des de la creació de l’Associació Cultural “Cor de Cármara Jesús Casas”, es va fer càrrec  Cira Rodríguez Medina. Des de Maig de 2010, s’incorpora a la direcció Rucadén Dávila. A partir de Setembre de 2017, el Cor de cambra “Jesús Casas”, s’ha tornat incorporar al Cercle Català de Madrid, que és actualment la seva seu i lloc d’assajos.

PROGRAMA

1.-  Las luciérnagas (Melodía Popular Rusa)

2.-Velo qué bonito. Trad. Colombia. Arreglo A. Escobar. Adaptación Dante Andreo.

3.- Haurtxo Seaskan (Canción  de cuna popular del País vasco).

4.- Les dotze van tocant (Tradicional catalana) (Arm. Mr. Camil Geiz).

5.- Edelweiss ( Tema de la Película “The Sound of Music” “Sonrisas y lágrimas”, 1959. Hamerstein II &Rogers. Arr. 3 voces Rucadén Dávila).

6.-  Zamba de la Navidad (J. Biagoch. Versión coral Fiorli).

7.- Arrorró (Canción de cuna- Popular Canarias. Arr. Rucadén Dávila)

8.- Lascia ch´io pianga (G.F. Haendel)

9.- El Cant dels Ocells (popular catalana. Arm. por Pau Casals)-

10.- Away in a Manger (tradicional EEUU. Arr. James E: Spielman)

11.- Duérmete, fiu. Canción de cuna asturiana.

12.- Tan-tan (Villancico popular de Aragón)

13.- Blanca Navidad (White Christsmas). Irving Berlina)

14.- Adeste Fideles. J. Reading

15.-  Noche de Paz (F.X. Grüber. )

16.-  Hallelujah (The Mesias). G.F. Haendel