escutpenyablaugrana

Escut fundacional

Escut actual

JA TENIM INSTAGRAM! FES UNA ULLADA AQUÍ I SEGUEIX-NOS!

LA PENYA BLAUGRANA DEL CERCLE CATALÀ DE MADRID

Amb els seus gairebé 36 anys de vida des d’aquell ja llunyà 1985 en què Jesús Casas i un grup de barcelonistes del Cercle van decidir arrencar la idea de la Penya, agrupa aquest perfil variat de persones, catalans o no catalans, que viuen, pateixen i senten el Barça, envoltats d’aquests mateixos sentiments.

Conviuen en les seves instal·lacions, pateixen cada partit, vibren amb cada gol i festegen les alegries i comparteixen les penes en un ambient d’amor a l’esport com a fet integrador en la diversitat.

S’abracen persones de diferents ideologies i així creen uns vincles d’amistat que possiblement no tinguessin fora d’aquesta passió.

UNIU-VOS A AQUEST SENTIMENT, COMPARTIU LA NOSTRA AMISTAT I LES NOSTRES ALEGRIES I TRISTESES, VIVIU CADA PARTIT ALS CAMPS DE TOT EL MÓN O DES DE LA NOSTRA SEU DEL

CERCLE CATALÀ 

PLAZA DE ESPAÑA, Nº 6, MADRID.

 

 

penyablaugrana

Disfrutant d’un partit

“Tant se val d’on venim, si del sud o del nord, ara estem d’acord, estem d’acord, una bandera ens agermana …”

Aquesta frase de l’himne del FC Barcelona, ​​creat amb motiu del 75 Aniversari del club, amb lletra de Josep Maria Espinàs i que va ser adoptat des d’aquest moment com a himne oficial; simbolitza d’una manera rotunda el que el nostre estimat Barça significa en el món: un club on preval la unió de gent de diferents procedències i creences, que s’uneixen en l’amor per aquell club que va crear Hans Gamper i un grup de persones estrangeres establertes a Catalunya, que va servir per introduir un esport sorgit a l’Anglaterra industrial del segle XIX i que així va començar a establir-se a la península ibèrica.

Aquest club incipient va començar a ser en pocs anys la representació d’un sentiment de país arrelat en els seus costums i sentiments però també obert a les gents que vingudes de fora s’incardinaven d’una manera estreta amb el teixit social i el sentir de la gent d’aquí .

Els mitjans de comunicació i el seu gran desenvolupament en els últims anys han fet del fenomen Barça no només un grup reduït al costat del Mediterrani, sinó una institució que es mou de continent en continent agrupant persones de les més diverses arrels en un sol crit:

¡¡¡ BARÇA, BARÇA, BARÇA !!!