Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

VINE A FER PINYA!

El Cercle Català de Madrid, institució que porta més de 60 anys a la capital d’Espanya treballant per el coneixement de la cultura i el foment de les tradicions catalanes, ha decidit donar un altre pas endavant en la seva tasca i crear així una colla castellera per tal de que aquest fenomen tan nostrat, es conegui i es practiqui també a Madrid.

El món casteller, remarca els valors de solidaritat, d’ajuda mútua i col·laboració (per sobre dels egoismes) personals que té un castell i el seu entorn i que va portar a la UNESCO a declarar-los com a patrimoni immaterial de la humanitat.

Comptem amb la col·laboració d’Antonio Osuna, casteller dels Xics de Granollers, del qual ens consta la seva capacitat per endegar aquesta iniciativa i posar en marxa la nostra colla castellera

I també volem comptar amb vosaltres, catalans o no, que teniu interès per practicar castells, per “fer pinya” tots plegats i fer que s’aixequin cap el cel de Madrid els nostres castells. En aquesta tasca hi cap tothom, des de els més grans fent de pinya, els més forçuts fent de tronc, i els petits fent de dosos, d’aixecadors o enxanetes.

Les persones interessades han de trucar al Cercle Català de Madrid, Plaza de España núm. 6 (Tel. 915 416 090) o escriure a cercat@cerclecatala-madrid.net

Tots hi estem convocats. Amb el vostre ajut ho farem.

 

Podeu escoltar programa btvradio

i també llegir el que ha sortit a la Vanguardia del passat 8/12/2016 Article La Vanguardia

 

Comparteix amb les teves xarxes!