Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

II Mostra de Teatre en Català a Madrid


Reserves

Formulari per fer les reserves.


Representació de HOTOT a càrrec de Marcel Tomàs & Cascai Teatre 

Marcel Tomàs un dels millors actors còmics del país presenta el seu nou espectacle en solitari HOTOT.
Tomàs un virtuós del gest còmic presenta un espectacle d’humor total, imprevisible i sorprenent. Un cabaret modern on interpreta, canta i balla.
Hotot és sobretot teatre d’humor, executat per un gran intèrpret. Marcel Tomàs mostra la vessant de showman, de mestre de cerimònies, explotant la seva gran capacitat de connectar amb el públic a través d’un humor tendre, poètic i desvergonyit.

Fitxa artística.
Creació i direcció: Marcel Tomàs i Susana Lloret.
Intèrpret: Marcel Tomàs.
Assessorament en direcció: Philippe Séré
Disseny, direcció espai sonor i tècnic: Albert Mosoll.
Veu en Off: Txe Arana
Il·luminació: Jordi Salomó.
Imatges i edició de vídeo: Antonio Sánchez i Carles Sánchez, Zinekuanon
Vestuari: Jean Pierre Belmondo.
Disseny gràfic: Juan Pablo Paz.

Producció i distribució: www.cascai.com

Trajectòria.
Estrenat al festival Temporada Alta de Girona el 2012. Ha fet gira per Catalunya i Espanya durant el 2013. Ha guanyat el Premi Unnim BBVA 2013 a Millor Espectacle i Millor Actor 2013. També ha guanyat el Premi especial del Públic de la Mostra de Teatre de Santa Eugènia, Mallorca.
Ha participat tan en Festivals nacionals com internaiconals de gran prestigi, entre ells
FESTIVAL DE HUMOR DE ARAIA, FESTIVAL ALTITUDES DE LA SIERRA DE MONTEMURO (PORTUGAL), FESTIVAL DE CASTELNUOVO DEL GARDA (ITÀTIA), FIRA DEL CIRC DE LA BISBAL, FESTES DE LA MERCÈ DE BARCELONA, FESTIVAL COS DE REUS, FEST SEVILLA, entre d’altres.
També s’ha presentat al Teatro Alfil de Madrid, on té previst tornar-hi durant aquest 2014. També es presentarà a Saragossa (Teatro del Mercado) i Teatre del Mar de Palma de Mallorca i farà gira per Catalunya amb la Xarxa Transversal i per Espanya.

Localitats

El preu de cadascun dels espectacles serà de 6 € , i en el cas de socis Cercle Català, alumnes taller de teatre, estudiants català Blanquerna, estudiants de la EOI tindran  preu reduït  de 4 €.
Existiran abonaments per assistir a tota la Mostra a la venda en la 1a i 2a funció funció de la mostra per un import de 15 € sense reducció.
L’abonament pels socis del Cercle Català, alumnes taller de teatre, estudiants català Blanquerna, estudiants de la EOI serà de 10 €.

amb la col·laboració de:

      Diputació de Girona