En els locals del Cercle Català de Madrid s’ha dut a terme la primera reunió per començar la creació d’una colla castellera a Madrid.

Per part del Cercle va fer-ne la presentació el seu secretari general: Josep Ramon Casas i per part del grup de Castellers n’Antonio Osuna ex-xic de Granollers.

Amb la creació de la colla es vol fomentar la Cultura i Tradicions catalanes, i com es habitual en el món dels castells oberta a tothom vingui d’on vingui i a tots els sexes i edats. En funció de les característiques particulars tindran un lloc a la pinya, al tronc, d’enxanetes o col·laborar en l’apartat tècnic o de gestió.

S’ha considerat inserir aquesta colla dins del Cercle ja que així passa a ser una secció més, la qual cosa permet utilitzar una serie de eines de gestió (comunicació, contables, estatutaries, assegurances, …) i facilita una ràpida posada en marxa.

Lloc d’assaig. Dates / horaris

No està encara tancat, però es preveu fer-ho a una escola i així veure si se engresquen nois i noes així com alguns pares i mares, la qual cosa permetria tenir més participants.

En quant al dia d’assaig inicialment es farà un a la setmana i pel que es va veure el millor dia seria el divendres dins de l’horari en que ens poden facilitar el centre -de 6 a 9 del vespre-

Tant aviat estigui tancat l’acord amb el lloc i l’horari es comunicarà a tots els interessats.

Inscriure’s

Si no vau estar a la presentació cal que us apunteu per poder estar informats.

Ompliu el formulari: Formulari inscripció

Ressó als mitjans

Notícia i entrevista a BTV Radio al Secretari General del Cercle: BTV 23/1/2017 Notícia

Creació Colla - Josep Ramon i Antonio

Presentació per part de Josep Ramon Casas (Secretari del Cercle Català) i Antonio Osuna (ex-xic de Granollers)

Creació colla - inscripcions

Assistents omplint el formulari per participar-hi