Un any més, el Grup de Teatre Santiago Rusiñol GTSR del Cercle Català de Madrid, ha participat a la Mostra de Teatre de Pineda de Mar.

La representació el diumenge 1 de maig per part del Grup de Teatre Santiago Rusiñol  amb l’obra “Limonada”  a la Mostra de Teatre a Pineda de Mar, Barcelona, fou un èxit rotund. La sala Mèlies es va omplir amb gent de diferents edats. L’agilitat de la posada en escena de l’únic grup que participava a la mostra sense venir de Catalunya va engegar un clamorós aplaudiment. L’autora de l’obra va quedar encantada amb l’excel·lent adaptació feta pel nostre GTSR, que va donar una nova perspectiva als personatges dotant-los d’una força magnífica. Una gran experiència pels membres del grup i unes hores de complicitat amb el públic. A més, com sempre, de gaudir de l’experiència del viatge més enllà de le bambalines i l’escenaris. Aquí us en deixem una petita mostra gràfica.

També podeu consultar aquí tota la informació de la Mostra d’enguany i el programa d’aquesta edició. Ens veiem l’any vinent a Pineda!

Cartell de l’obra “Limonada” GTSR