Carregant Esdeveniments
Aquest event ja ha passat.

Concert de Nadal a càrrec de la Coro de Cámara Jesús Casas

Programa:

1.-Velo qué bonito. Trad. Colombia. Arreglo A. Escobar. Adaptación Dante Andreo.
2.- Haurtxo Seaskan (Canción de cuna popular del País vasco).
3.- Edelweiss ( Tema de la Película “The Sound of Music”“Sonrisas y lágrimas”, 1959. Hamerstein II &Rogers. Arr. 3 voces Rucadén Dávila).
4.- Arrorró (Canción de cuna- Popular Canarias. Arr. Rucadén Dávila.
5.- El Cant dels Ocells (popular catalana. Arm. por Pau Casals).
6.- Duérmete, fiu. Canción de cuna asturiana.
7.- Les dotze van tocant (Tradicional catalana) (Arm. Mr.Camil Geiz).
8.- Away in a Manger (tradicional EEUU. Arr. James E: Spielman).
9.-
Zamba de la Navidad (J. Biagoch. Versión coral Fiorli).
10.- Hark! The Herald Engels Sing-. F- Mendelshon. Arr.Rucadén Dávila.
11.- Noche de Paz (F.X. Grüber. ).
12.- Adeste Fideles. J. Reading.
13.- Blanca Navidad (White Christsmas). Irving Berling.

El Cor de cambra Jesús Casas, va formar part en el seu moment de la Coral Tramontana del Cercle Català de Madrid. Integrat per veus femenines, es va crear com a Associació en 2008, sent la seva raó de ser la interpretació i difusió de la música coral , amb adaptacions de diversos temes concebuts expressament per a aquesta Coral. D’altra banda destaquem la labor social del Cor de cambra Jesús Casas en la participació en diferents residències de majors, Centres de Dia i en actes solidaris. Així mateix ha actuat al Centre Cultural Galileu, que fins a Juny de 2017 ha estat la seu d’assajos de la Coral.

Aquest Cor ha ofert concerts didàctics en diversos centres escolars. També el Cor de cambra Jesús Casas ha participat com a cor pilot en el curs d’adreça coral de la Fundació Mozart, impartit pel professor Juan Mª Esteban del Pou, amb la “Missa de Pescadors” de G. Fauré i A. Messager.

Ha estat dirigit per Mercedes Sastre durant la seva marxa en el Cercle Català, i des de la creació de l’Associació Cultural “Cor de Cármara Jesús Casas”, es va fer càrrec  Cira Rodríguez Medina. Des de Maig de 2010, s’incorpora a la direcció Rucadén Dávila. A partir de Setembre de 2017, el Cor de cambra “Jesús Casas”, s’ha tornat incorporar al Cercle Català de Madrid, que és actualment la seva seu i lloc d’assajos.