Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.
La Federació Internacional d’Entitats Catalanes (FIEC) convoca concurs públic per a l’elaboració del cartell del Dia Internacional de la Catalunya Exterior 2022, d’acord amb les següents bases:
1) Cada participant podrà presentar un màxim d’una proposta.
2) El contingut del cartell és lliure però haurà d’haver-hi necessàriament la inscripció “Dia Internacional de la Catalunya Exterior” i la data d’aquesta jornada que, enguany, és el 24 d’abril de 2022.
 
3) El cartell guanyador quedarà en propietat de la FIEC, la qual indicarà sempre que sigui possible l’autoria de l’obra.
4) Els participants hauran de trametre les seves propostes per correu electrònic en format jpg a fiec@fiecweb.cat . La data màxima de recepció d’originals és el dia 8 d’abril de 2022
5) Els cartells del Dia Internacional de la Catalunya Exterior d’anys anteriors estan disponibles al website de la FIEC (www.fiecweb.cat).
El Dia Internacional de la Catalunya Exterior va ser una proposta instituida per la FIEC i adoptada oficialment pel Govern de Catalunya per recordar els centenars de milers de catalans que viuen fora del país.
 

Organitza:

Comparteix amb les teves xarxes!