Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

PIM PAM PUM (JUEGOS DE LA PESTE de Eugene Ionesco, a càrrec de Quillotro Teatro.

FORMULARI PER FER LES RESERVES.

ELENC ( per ordre alfabètic)

ROSA ALBARRÁN
LAURA BELTRAN
ASUN BOSCH
IBELT BRACHO
MERCEDES DENIA
RAFA DÍAZ
PILAR FLORES
Mª JESÚS GARRIDO
EVE TANARRO
CARMEN TURÉGANO
CONCHA VICENTE

Director: ALEX HERNÁNDEZ

Sinopsi

Res del que estàs a punt de llegir dirà que l’obra que veuràs és una comèdia, i no obstant això, ho és. Benvinguts al món boig de “Pim Pam Pum”.
Una estranya malaltia assola una petita ciutat. Una malaltia mortal, implacable, que al cap de poc temps de contreure-la provoca la mort.
Ningú sap quin és l’origen d’aquest virus, i el que és encara pitjor, ningú sap com curar-la.
Pim Pam Pum” ens ajuda a aprofundir en els abismes de l’ésser humà. Ens parla de com es comporta l’home en moments d’extrema necessitat. Com som quan la nostra vida corre perill. És un mirall davant de la nostra cara que ens copeja l’ànima.
Aquest és el collage humà que ens proposa Ionesco. Cada peça d’aquest collage ens presenta a persones desesperades tractant de sobreviure, agarrant-se a la vida com poden, cada peça, ens proposa un debat moral que ens fa reflexionar: Com em comportaria en una situació així? Com es comportaria la societat?
Però, parlem de Ionesco, màxim exponent del teatre de l’absurd. De debò un tema com aquest pot fer-nos riure? Asseguin-se en les butaques i comprovin-ho per vostès mateixos.

amb la col·laboració de

Comparteix amb les teves xarxes!