Del 16 al 19 de maig, el Cercle Català de Madrid, ha celebrat la seva XVIII Edició de FEDIPICA, en aquesta ocasió en la plaça Murillo, al costat del Museu del Prado, una de les pinacoteques més important del món i que aquest any celebra el seu 200 aniversari.

Pintors de Catalunya i Madrid, van omplir l’espai existent entre el Museu del Prado i el Jardí Botànic, dos llocs plens de visitants, col·legis i instituts que realitzen una visita cultural a Madrid.

FEDIPICA és una fira a l’aire lliure de pintura i dibuix, que en la seva marxa des de 1989, ha recorregut diferents places de la nostra ciutat. Des de la plaça de Colom, en el seu inici, a la plaça de Dali, on més anys s’ha celebrat, la Castellana i ara en la plaça de Murillo, s’ha anat omplint aquests llocs de colorit, formes i estils molt diferents, però sempre amb molta il·lusió i sobretot amb participació dels veïns que ens han acollit, en els diferents llocs.

La col·laboració de les diferents juntes de districte on hem participat, ha estat un gran puntal per a poder arribar a un nombre d’edicions tan important. La participació de tots els assistents en les diferents edicions arribant al màxim de 140 expositors, ens ha servit per a organitzar amb alegria i il·lusió aquest esdeveniment.

Des d’aquests paràgrafs, donem les gràcies per tota la col·laboració que esperem continuar rebent.

REPORTATGE GRÀFIC A CÀRREC DE SUSANA ROMÁN.

Amb la col·laboració de

logo-cercle-catala-madrid-125