21 d’abril 2021 . PREGÓ

A càrrec del President de la Diputació de Girona l’Il·lm. Sr. Miquel Noguer.

Miquel Noguer: Una FestaMajor és un element clau per a la vida de qualsevol poble o comunitat. Us desitjo una festa plena de joia i agraeixo el vostre esforç i tenacitat per fer perdurar les nostres tradicions i tenir sempre presents les comarques gironines.

El Foment de les Tradicions Catalanes no ha pogut venir a celebrar amb nosaltres els actes de Festa Major, però ens ha enviat uns vídeos

22 d’abril. EXPOSICIÓ.

El President de la Diputació de Girona inaugura l’exposició “Girona en 25 imatges”. Mostra elaborada a partir del fons d’imatges de la Costa Brava.

Una realitat que aplega natura, història, cultura, gastonomia i esport.

23 d’abril. Dia de Sant Jordi

El dia de Sant Jordi els socis i amics del Cercle, amb les mesures derivades de la COVID-19, varem ajuntar-nos en un dinar, presidit pel Delegat del Govern de la Generalitat, al restaurant del Cercle, com tots els anys llevat del 2020 en que la pandèmia no ho va permetre.
Tots els assistents van rebre un exemplar del llibre del que n’és l’autor el President d’Honor del Cercle Ignasi Buqueras Bach, Cataluña en Madrid i una rosa. Abans del dinar el Sr. Buqueras havia estat signant exemplars del seu llibre dedicat a Cambó.
Acabat el dinar es va fer entrega dels guardons als socis mes antic, mes gran i als proposats per les diferents seccions.
En els parlaments tant el President del Cercle com el Delegat del Govern van dedicar paraules de record als socis i amics afectats per la pandèmia i encoratjar als assistents a que malgrat les dificultats les activitats de l’Entitat segueixin endavant.
A la tarda es varen oferir llibres i roses als socis i amics que van aprofitar per visitar l’exposició fotogràfica de Girona.

24 d’abril 2021. Estrena de LIMONADA

El grup de teatre Santiago Rusiñol, GTSR, va estrenar un nou muntatge, LIMONADA, comèdia de la dramaturga catalana Teresa Robert. Un cop més el GTSR ens sorprèn gratament amb unes afinades interpretacions que porten a bon port aquesta bona comèdia, el text ens porta per una trama que conjumina mentides i mitges veritats. Ana Triviño i Emanuela Corbetta són el duo protagonista d’aquest embolic a descobrir, estupendament secundades per Diana Moreno, Josep Mª Anglès i Nicolás Rey, aquests dos últims joves valors dins del GTSR. Núria Soler realitza la direcció àgil del text, adaptant el tempo de cadascuna de les escenes per mantenir aquest to de suspens que la comèdia incorpora.
Res millor que deixar-se portar des del pati de butaques per aquesta veritat que els intèrprets transmeten, encara que no sigui veritat tot el que se’ns explica.

1 d’maig. Concert Cobla ELS MONTRINS

Després de més d’un any sense programar activitats a la Glorieta de la Sardana del Parc del Retiro, unes cinquanta persones, a l’espai reservat degut al Protocol Covid, i moltes més al voltant de la Glorieta van gaudir del primer dels dos concerts de música de cobla que va oferir la Cobla Montgrins, el 1 de maig, dins la programació de la Festa Major.
A la tarda al teatre Santiago Rusiñol del Cercle, la cobla va oferir un altra concert que, si bé al mati estava pensat per l’exterior, a la tarda la sonoritat que dona fer-lo des de l’escenari va permetre lluir-se, encara més, als solistes de la cobla.

27 d’abril 2021. Torneig de Golf

Ajornat a el 6 de maig per condicions atmosfèriques adverses.