El Cercle Català de Madrid acull la segona jornada (dia 15 d’octubre de 10h a 13:30h) de les Jornades Gaudí a Madrid (14 i 15 d’octubre 2022)

Aquestes conferències pretenen donar a conèixer al públic la personalitat de l’Arquitecte Antoni Gaudí, acostant al públic la seva personalitat, travessada per una fe que durant gran part de la seva vida va ser el centre de la seva existència i que va impregnar d’una manera indeleble la seva obra. A més, es coneixeran aspectes de la seva obra, desconeguts com la sostenibilitat dels seus edificis i el reciclatge de la qual el seu més conegut exemple és el trencadís.
La contribució al patrimoni Español i Universal també mou als organitzadors i és donant a conèixer i posar en valor no sols l’obra a Catalunya, sinó també en la resta d’Espanya.

En Josep Ramon Cases, president del Cercle Català de Madrid clourà les jornades el dia 15 a les 13h. Juntament al Sr. Ignasi Buqueras, president de la Fundació ADIPROPE i del CENTRO GAUDI MADRID i expresident del Cercle Català.