Project Description

Dimecres 9 d’octubre a les 18 h. L’associació PAS Personas Altamente Sensibles, presenta al Cercle Català de Madrid, Plaza de España nº 6, primera planta la conferència ALTA SENSIBILIDAD EMPATÍA Y CONECTIVIDAD HUMANA, amb la presentació del llibre “LA OTRA REALIDAD” personas altamente sensibles, a càrrec de Aleix Garriga Gascons, escripto, analitic social i conferenciant. President de l’Asociación P.A.S.Mundial- Personas Altamente Sensibles.

Entrada gratuita fins completar aforament.

Des de l’ASOCIACION PAS MUNDIAL – Persones Altament Sensibles parlem de l’Alta Sensibilitat en les persones, i en les repercussions que hi ha en l’àmbit de problemàtiques com a trastorns socials i de conducta, emocionals, mentals i altres.
Parlant donis de la meva experiència personal al costat del sofriment que m’ha tocat viure, m’he adonat que existeix una bretxa d’informació que no es té en compte a l’hora de tractar diferents trastorns com són TDAH, FATIGA CRÒNICA, ANSIETAT, DEPRESSIÓ, ESTRÈS, ANORÈXIA, BULÍMIA, MIGRANYES, TRASTORNS PSICOLÒGICS I DE PERCEPCIÓ EXTRASENSORIAL, BIPOLARITAT, ALCOHOLISME, DROGOADDICCIÓ, REBELDIA JUVENIL, INCLUSIVAMENT EL BULLING, ETC.
La meva gran premissa donis de l’associació que presideixo, és donar a conèixer aquesta bretxa d’informació per a poder afavorir al pacient final, amb diagnòstics i solucions més encertades per a aquest “trauma” que està vivint. Desitjo compartir la meva experiència perquè les persones la puguin utilitzar per a anar per camins millors i arribar a gaudir de SALUT i BENESTAR, arribant a ser molt més FELIÇOS.
Vull donar a conèixer aquesta informació als professionals de la salut i a les persones que sofreixen.
Li deixo la pàgina web per si és del seu interès conèixer una miqueta més de nosaltres.

www.asociacionpas.com