Project Description

Exposició a la sala Espacio Ronda (Ronda de Segovia, 50 Madrid), del 9 de febrer fins el 5 de març, horari de dilluns a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 21 h.

RECONSTRUCCIÓ
Agnès Rodon
Aquesta exhibició d’art ens mostra la capacitat humana per reconstruir-nos després d’experimentar la pèrdua d’un ser estimat. La força de la naturalesa es veu acompanyada de l’experiència i els diàlegs interns. Es tracta d’un viatge entre diferents escenaris; fent que l’espectador viatge dins de si mateix cap a la seva pròpia reconstrucció interna.
L’exposició es basa també en diferents olors, produïts per la interpretació de Nasevo. Aquest conegut artista i creador d’essències, ha elaborat cinc fragàncies que acompanyaran a l’espectador a través de l’exposició.
L’obra d’art comença en El Bosc dels silencis; un conjunt d’escultures fetes amb ferro, fusta i pintura. Espai de reflexió i diàleg intern.
Dos grans quadres, Espais de fragilitat, ens porten cara a cara amb la força de la vida i la mort. Introspecció a l’existència, revalorar el lloc que ocupem al món.
Cels i mars s’estableixen en l’aire i l’aigua. Se separen per obrir nous horitzons.
Els viatges a través dels Camps de la vida ens connecten amb la felicitat de la vida. Aprendre a estimar la vida fins i tot quan aquesta ens ha llastimat.
El territori de les sensacions ens envolta de calma. Una calma que ens permet connectar-nos amb diferents percepcions de silenci.
L’arbre de la vida simbolitza la reconstrucció. Els començaments estan arrelats a la Terra, i amb la força de la naturalesa, la vida desenganxa i es dirigeix cap a la interioritat.
Et convidem a mirar acuradament, a fer olor i gaudir d’aquesta experiència sensorial de “Reconstrucció”
Agnès Rodon