Enhorabona a Josep Ramon Casas i Martí, president del Cercle Català de Madrid i expresident de la nostra Colla Castellera que ha estat guardonat enguany amb el Premi IPECC 2022.

Cada any l’IPECC atorga el premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols” a deu catalans residents a l’exterior. Amb en Josep Ramon, ja són 6 els premiats a Madrid, tots ells socis  i amics del Cercle Català de Madrid: Maria José Quijano (2019), Núria Soler (2018) B.M,M (2017) Tomás Soler (2011) i Albert Masquef (1999)

En aquest 2022 l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) ha atorgat elpremi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2022” a deu catalans o catalanòfils residents a l’exterior. És la 34ena edició ininterrompuda d’aquests guardons que enguany han distingit les següents persones:

Berbel Sanjuan, Elena, de Mar del Plata (Argentina)
Cabré i Llurba, Laura, de Zuric (Suïssa)
Carrica Baravalle, Maria Isabel de Buenos Aires (Argentina)
Casas i Martí, Josep Ramon, de Madrid (Estat Espanyol)
Davidson Robert, de Toronto (Canadà)
de Escalada i Almirall, Jordi (+), de Buenos Aires (Argentina)
López Granda, Javier, de Buenos Aires, (Argentina)
Miró Borràs, Rosa, de Hamburg (Alemanya)
Nilsson Fernández Pedro, de Birmingham (Gran Bretanya)
Semís Ibars Mireia, de Saragossa (Estat Espanyol)

El premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols” distingeix des de fa trenta-quatre anys a catalans i catalanòfils residents a l’exterior que s’han distingit pel seu treball en favor del manteniment de la presència catalana en el món i la difusió de la cultura catalana i/o el fet nacional català a l’exterior.

El jurat del premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2022” ha estat constituït per: Xavier Tudela, president de l’IPECC; Josep Puig,
secretari; Maria Pàrraga, tresorera, i les també membres de l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana Teresa Clota i Dolors Montagut.

En cadascuna de les trenta-quatre edicions del premi s’han distingit a deu persones cada any, distribuïdes geogràficament de la següent manera: 174
premiats d’Europa; 157 d’Amèrica; 5 d’Oceania; 3 d’Àsia i 1 d’Àfrica. En total 340 premiats.

L’acte de lliurament del Premi “Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2022” se celebrarà el dia 26 de novembre

Coincidint amb una nova edició dels premis “Josep Maria Batista i Roca- Memorial Enric Garriga Trullols”, el president de l’IPECC, Xavier Tudela, ha manifestat que “la presència catalana en el món cada vegada és més important, tant en nombre de persones com per les activitats que realitzen. La
Catalunya Exterior és un actiu cabdal per tal que el món ens conegui millor amb els avantatges de tot tipus que això comporta”.

Organitza:

Hi col·labora:

Hi col·labora:

El Cercle Català de Madrid és un Entitat adherida a: