Julieta Serrano rep el Premi Santiago Rusiñol

El premi Santiago Rusiñol 2016 atorgat a l’actriu barcelonina Julieta Serrano ha estat entregat durant el dinar de Sant Jordi 2018.

Inicialment estava prevista l’entrega del mateix el passat 24 de novembre a la inauguració de la II Mostra de Teatre Català que organitza el Cercle Català. No es va poder dur a terme per indisposició de l’actriu i per problemes d’agenda no s’ha pogut fer fins ara.

L’entrega del mateix s’ha fet per part de la directora del grup de teatre Santiago Rusiñol Núria Soler en presència del president del Cercle Català Albert Masquef i el Delegat en funcions de la Generalitat de Catalunya a Madrid Gabriel Planella.

Julieta Serrano ha agraït emocionada el premi rebut i ha comentat la il·lusió que li ha fet pels lligams que amb les obres de l’autor Santiago Rusiñol que van marcar els seus inicis profesionals.

premi_santiago_rusiñol

premi_santiago_rusiñol

Qué es el Premi Santiago Rusiñol?

El Premi Santiago Rusiñol, s’atorga a la difusió de la cultura catalana a Madrid.

Des del seu inici el premi anual, va ser per premiar al professional que hagi contribuït al coneixement i difusió de la cultura catalana a Madrid, per qualsevol mitja, especialment mitjançant tot tipus de manifestació artística. El premi no té contingut econòmic.

Història del premi

Amb el premi d’aquest any Julieta Serrano que s’afegeix a la llista del anteriors guardonats: Màrius Gas, Juanjo Puigcorbé i Jaime Blanch i Marta Puig.

Julieta_Serrano_Premi_Santiago_Rusiñol

Julieta Serrano rep el premi Santiago Rusiñol de mans de Núria Soler ©JuanmaFerreira