Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Enguany es fan 70 anys d’ençà el Cercle Català començà la seva trajectòria a Madrid i ho volem celebrar amb un Dinar Commemoratiu i una Gala molt especial, la del lliurament del Premi Santiago Rusiñol que cada edició s’atorga al professional que hagi contribuït al coneixement i difusió de la cultura catalana a Madrid, per qualsevol mitjà, especialment mitjançant tot tipus de manifestació artística.

Aquesta edició 2022 el premiat és el Sr. Josep Maria Flotatsactor i director i una figura clau del teatre català i espanyol, arrelat fa anys a Madrid, i que s’afegeix a la llista dels anteriors guardonats: Mario GasJuanjo PuigcorbéJaime Blanch i Marta Puig (ex aequo), i Julieta Serrano.

La Gala serà presentada per l’actor Pep Planas, i comptarem amb la presència de la nostra estimada Julieta Serrano, gran actriu i guanyadora del Premi Santiago Rusiñol l’edició anterior i que com a tal lliurarà el premi 2022 al Sr. Flotats.

Tindrem l’actuació de Marta Shanti Música d’Autora- Acústics amb ànima – On Comença el Camí. I esperem comptar també amb la presència d’autoritats, actors i actrius destacats i alguna sorpresa més!

Així mateix farem un recorregut entranyable per aquests 70 anys que portem fomentant la llengua i la cultura catalana amb tots vosaltrs a Madrid!

El Dinar – Gala se celebrarà el diumenge 16 d’octubre de 2022 a la nostra seu de Plaza España 6, 1a planta, Sala Espriu. Obrirem portes a les 13:30h i iniciarem la Gala a les 14h. 

Us hi esperem!

*Imprescindible fer reserva: formulari de reserva i informació menú, preu i forma de pagament clica aquí
** Per a més informació truca al 915416090 o escriu a: cercat@cerclecatala-madrid.net

Flotats al recital de Pep Planas sobre Margarit al Cercle Català de Madrid

Foto de dreta a esquerra: el premiat Josep Maria Flotats, Victor Burguete i Mercè Ors de la Junta Directiva i Núria Soler vicepresidenta del Cercle i l’actor Pep Planas al recital d’aquest últim sobre Margarit al Cercle, el maig passat.

Entitat adherida a:

Hi col·labora:

Comparteix amb les teves xarxes!