Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Tal i com ja vam fer l’any passat, volem tornar a celebrar amb un Dinar-Gala molt especial, el lliurament del Premi Santiago Rusiñol, que cada edició s’atorga a un professional que hagi contribuït al coneixement i difusió de la cultura catalana a Madrid, per qualsevol mitjà, especialment mitjançant tot tipus de manifestació artística.

Aquesta edició 2023 la premiada és la gran Núria Espert, una figura clau del teatre català i espanyol, arrelat fa anys a Madrid, i que s’afegeix a la llista dels anteriors guardonats: en Mario Gas, en Juanjo Puigcorbé, en Jaime Blanch i na Marta Puig (ex aequo), na Julieta Serrano i en Josep Maria Flotats

La Gala serà presentada pel perdiodista i director editorial del portal Exterior.CAT, en Quim Miró, i comptarem amb la presència de la nostra estimada Julieta Serrano, gran actriu i guanyadora del Premi Santiago Rusiñol dues edicions anteriors, així com amb el Sr. Josep Maria Flotats, premi Santiago Rusiñol 2022 qui com és tradició lliurarà el premi 2023 a la Sra. Espert. I esperem comptar també amb la presència d’autoritats, actors i actrius destacats i alguna sorpresa més!

El Dinar – Gala se celebrarà el diumenge 3 de desembre de 2023 a la nostra seu de Plaza España 6, 1a planta, Sala Espriu, a les 14:30.

En acabar podreu quedar-vos a la respresentació teatral d'”Un Tal Shakespeare” amb Marcel Tomás i Cascai Teatre a les 18h (més info en breu)

Us hi esperem!

*Imprescindible fer reserva: formulari de reserva i informació menú, preu i forma de pagament clicant aquí
** Per a més informació truca al 915416090 /  650 29 25 74 / o escriu a: cercat@cerclecatala-madrid.net

Foto Gala de Lliurament 2022 al Sr.Flotats amb la presència de les Sres. Núria Espert i Julieta Serrano, així com de altres personalitats i membres de la Junta Directiva.

Entitat adherida a:

Hi col·labora:

Comparteix amb les teves xarxes!