Des del Cercle Català de Madrid, vam iniciar aquest projecte amb gran il·lusió confiant en el seu èxit i continuïtat. Són diversos els motius fonamentals pels quals ens hem embarcat en aquesta nova aventura: perquè ens agrada visitar la nostra casa grups de teatre catalans, perquè a molts grups de teatre catalans els agrada actuar a Madrid i perquè, com diuen els nostres estatuts, volem contribuir al coneixement mutu entre Madrid i Catalunya.

A més, el Cercle, que compta amb una llarga experiència en programació teatral i difusió cultural, té un consolidat grup de teatre gran i entusiasta que el componen més de 50 persones i que segueixen uns 2.000 socis i amics.

Aquest any 2016 hem començat la primera edició d’aquesta mostra. Comptem amb un espai al centre de Madrid amb 182 localitats, tenim una experiència important en programar funcions de teatre, i col·laboren en l’organització i difusió un entusiasta grup de voluntaris.

El Cercle Català de Madrid pertany a la FETAM (Federació de Teatre Aficionat de Madrid), a Escenamateur, a la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i a la Federació d’Ateneus de Catalunya.

 

La venganza de Don Mendo

El dissabte 22 d’ octubre el grup de Teatre del Talión ens va presentar un muntatge molt divertit de l’obra”La venganza de Don Mendo”, representada en castellà, i que va fer les delícies de tot el públic que va ser-hi present.

El pacte

El Pacte

El passat  30 d’ octubre el grup mallorquí Mademico va representar el seu muntantge de “El pacte”, una inquietant obra d’Albert Herranz que va provocar un gran interés en els espectadors.

Al finalitzar la mateixa, els actors i la directora van fomentar un col·loqui amb els assistents en relació a la obra, la seva interpretació i els canvis duts a terme respete al llibret original.

Una de les característiques que te força relleu en aquesta versió es la música, seleccionada de compositors contemporanis com György Ligeti i Krzysztof Penderecki.

El Pacte

El mètode Grönholm

amb versió catalana i en castellà.

Mes informació a: El mètode Grönholm

gronholm