Mostra del Taller de Pràctiques Teatrals

Títol: Trastornos literarios. 

a càrrec dels alumnes del Taller

Comentaris.

…el més màgic és el meravellós feedback que es crea amb el públic. El seu interès i la seva entrega dóna a l’actor tota una font d’energia.

Va ser un dia molt emocionant parada mi, va ser la meva primera actuació en públic en un teatre de debò. Em va semblar increïble, em vaig sentir professional.

Vull donar les gràcies al meravellós públic que vam tenir, al teatre i especialment als nostres professors Nuria i David sense ells no hauria estat possible realitzar aquest somni.
Ana Ambrona

La mostra d’hivern es planteja com un treball intern i individual però al mateix temps és un treball en equip. L’emoció compartida amb els companys fa que es creï una energia col·lectiva que generalment ens fa mostrar la millor versió del nostre treball.
Tamara Guerrero

Per a mi la mostra suposa un repte. Abans del taller mai hauria pensat que seria capaç d’exposar-me així. Els nervis d’abans, la companyonia i l’energia que ens transmeten els professors per a donar el millor de nosaltres fan que sortim de la mostra amb ganes de continuar aprenent.

La mostra suposa per a mi, entre altres moltíssimes coses, sortir de la meva zona de confort. És a dir, perdre la vergonya

La mostra d’hivern … Un dels moments més esperat de l’any, on a la fi ens pugem de nou a l’escenari. Aquí tot és possible, les tensions, les obligacions i els problemes desapareixen.

És una experiència excitant carregada d’adrenalina i expectació per part nostra i del públic.

Jo porto en el taller de teatre quatre anys molt especials i per a mi crec que la millor part és la companyonia, el suport que ens donem entre tots, és genial!
És el moment…mostrar per fi el treball que tantes hores d’assaig llàgrimes, riures i esforç ens ha costat i demostrar-nos a nosaltres mateixos del que som capaços, perquè en aquesta mostra estem solos amb un focus apuntant-nos i amb el nostre text i ara no és com al juny no tens cap company que t’ajudi aquestes només però potser això és del millor que aprenem aquí, a enfrontar-nos a les pors i a superar-los.

Només queda agrair als nostres tres professors Nuria, Aloma i David tot el seu esforç, confiança i suport.
Carla Torres